Θέλεις ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ Πιστοποιητικό Αγγλικών από το Ελληνικό Δημόσιο και από το ΑΣΕΠ γρήγορα και εύκολα;  Η bitLab Πληροφορική - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης υλοποιοεί ΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα επανακατάρτισης και πιστοποίησης στην Αγγλική γλώσσα, σε επίπεδο Lower (B2) ή Proficiency (C2). Με συνολική διάρκεια 3 μήνες και σε απίστευτη τιμή που περιλαμβάνει, βιβλίο αγγλικών, ενισχυτική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, 50 ώρες διδασκαλία με πτυχιούχο καθηγητή και τα εξέταστρα του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού!

Σε ποιούς απευθύνεται;

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι και επαγγελματίες, που κατέχουν ήδη τις γνώσεις του προηγούμενου επιπέδου και τους ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεων που ήδη κατέχουν στην Αγγλική γλώσσα. Η εκπαίδευση υποστηρίζεται με βιβλίο και πρόσβαση σε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης. Ο φορέας πιστοποίησης του προγράμματος είναι ο TIE και τα ΤΡΙΜΗΝΑ, ΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματά μας απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα πιστοποιητικό για διαγωνισμούς και προκηρύξεις.

Τι περιλαμβάνει

To πρόγραμμα των Δωρεάν Μαθημάτων Αγγλικών περιλαμβάνει:
  • 50 ΩΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με πτυχιούχο καθηγητή
  • Πλατφόρμα τηλεκατάρτισης Αγγλικής γλώσσας
  • Βιβλίο Αγγλικών για τα επίπεδα Β1/Β2 ή C1/C2
  • Εξέταστρα για το αναγνωρισμένο πιστοποιητικο TIE

Διάρκεια προγράμματος: 3 μήνες - 4ώρες/εβδομάδα

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων κάντε κλίκ εδώ.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Πάμε Costa Rica!!!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών!!!

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Το bitLab είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα διεξάγει το διαγωνισμό ρομποτικής FLL Junior Expo για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για παιδιά 6 έως 9 ετών (1ης έως 4ης δημοτικού) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σάρωσαν τα βραβεία στο F.L.L. Greece!!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE GREECE που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 10, 11 και 12 Μαρτίου, οι ομάδες της bitLab - Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, bitbot1 - bitbot2 - bitbot3 ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα!