Τι είναι το International Diploma in IT Skills Proficiency;

Είναι το πρώτο αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο πιστοποιητικό που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες για την αναγνώρισή του από το Ελληνικό Δημόσιο. Γίνεται αποδεκτό από το ΑΣΕΠ (αποφ. Γ/34611/291206)και ταυτόχρονα καλύπτει τις απαιτήσεις του Cambridge για το επίπεδο Proficiency.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να μάθουν ουσιαστικά και να αποκτήσουν ανταγωνιστικές και εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής.

Είναι το μόνο πιστοποιητικό που καλύπτει τις απαιτήσεις του ΑΣΕΠ για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα και ταυτόχρονακαλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις εξειδικευμένων και προηγμένων γνώσεων πληροφορικής που απαιτούν οι σύγχρονες μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα.

Σημαντική ομάδα αποδεκτών του International Diploma in IT Skills Proficiency είναι οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου διότι η ποιότητα, το κύρος και η αναγνώριση του Cambridge και του International Diploma in IT Skills Proficiency θα αποτελέσει για αυτούς σημαντικό εφόδιο για το μέλλον.

Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Αυτοματοποιημένες εξετάσεις (in ATES)
  • Διάρκεια εξέτασης 1 ώρα
  • Δυνατότητα για Μεμονομένες Ενότητες ή Πλήρες Πιστοποιητικό

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα Πληροφορικής κάντε κλικ εδώ.

Για νέα και περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων επισκεφτείτε bitlab.gr/εκπαίδευση.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Πάμε Costa Rica!!!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών!!!

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Το bitLab είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα διεξάγει το διαγωνισμό ρομποτικής FLL Junior Expo για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για παιδιά 6 έως 9 ετών (1ης έως 4ης δημοτικού) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σάρωσαν τα βραβεία στο F.L.L. Greece!!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE GREECE που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 10, 11 και 12 Μαρτίου, οι ομάδες της bitLab - Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, bitbot1 - bitbot2 - bitbot3 ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα!