Τι είναι το Certificate for Waiters;

Είναι πιστοποιητικό εξειδικευμένων δεξιοτήτων το οποίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, έναν κλάδο που έχει ιδιαίτερη ζήτηση στη χώρα μας και συγκεκριμένα αφορά ήδη εργαζομένους ή άτομα που ενδιαφέρονται να ασκήσουν το επάγγελμα του τραπεζοκόμου (σερβιτόρου).

 Σε ποιους απευθύνεται το Certificate for Waiters;

Το Certificate for Waiters απευθύνεται:

  • Σε ανέργους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν στον αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού και της εστίασης με την ειδικότητα του τραπεζοκόμου σερβιτόρου, αποκτώντας ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Σε υφιστάμενους εργαζομένους του κλάδου οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν και να επικυρώσουν τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες τους.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις

Για να συμμετέχει ένας υποψήφιος στην εξεταστική διαδικασία οφείλει να απευθυνθεί στο πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο bitLab και να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Αν ο υποψήφιος κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις, τότε δεν ισχύει η προϋπόθεση παρακολούθησης μαθημάτων για τη συμμετοχή του στις εξετάσεις. Εξαίρεση αποτελούν τα επιδοτούμενα προγράμματα όπου προαπαιτείται η παρακολούθηση των σχετικών μαθημάτων για τη συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία της πιστοποίησης.

Για την απόκτηση του πιστοποιητικού είναι υποχρεωτική η επιτυχή συμμετοχή σε δυο φάσεις αξιολόγησης, τη θεωρητική και πρακτική εξέταση.

Εξεταζόμενες ενότητες:

To Certificate for Waiters, περιλαμβάνει τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

  • Οργάνωση Τεχνική εστιατορικών μονάδων
  • Εξοπλισμό, Οργάνωση εστιατορίου
  • Προώθηση των πωλήσεων
  • Διαχείριση Μηχανογράφηση
  • Τρόποι Τεχνικές σερβιρίσματος
  • Γεύματα Υγιεινή και Ασφάλεια

Οι παραπάνω υποενοτητες εξετάζονται σε θεωρητικό και πρακτικά επίπεδο.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα Τουρισμού Εστίασης και Ψυχαγωγίας κάντε κλικ εδώ.

Για νέα και περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων επισκεφτείτε bitlab.gr/εκπαίδευση.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Πάμε Costa Rica!!!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών!!!

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Το bitLab είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα διεξάγει το διαγωνισμό ρομποτικής FLL Junior Expo για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για παιδιά 6 έως 9 ετών (1ης έως 4ης δημοτικού) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σάρωσαν τα βραβεία στο F.L.L. Greece!!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE GREECE που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 10, 11 και 12 Μαρτίου, οι ομάδες της bitLab - Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, bitbot1 - bitbot2 - bitbot3 ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα!