Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

(Οκτώβριος – Μάρτιος) και τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO (Μάρτιος – Ιούλιος).

Οι ομάδες που προκρίνονται από τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO απαρτίζουν την Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή που λαμβάνει μέρος στη World Robot Olympiad που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Κόστα Ρίκα!

Σε αυτή την αποστολή εισιτήριο έχουν «κλείσει» δυο ομάδες από τη Μεσσηνία και την bitLab Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Στην Κατηγορία Ρομποτικού Ποδοσφαίρου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WRO που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 με περισσότερες από 140 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, με προπονητή τον Λεωνίδα Φίλο οι δυο ομάδες της bitLab κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις.

Μεγάλη επιτυχία για την bitLab Πληροφορική και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και τους μαθητές της, που πλαισιώνουν την νικήτρια ομάδα και μάλιστα θα αποτελέσουν την μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του WRO που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Costa Rica, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν είναι: Ξενοφώντας Πλεματιάς, Νίκος Γιαννόπουλος και Κωσταντής Καργάκος, Γιώργος Μπάκας, Δημήτρης Κουτσιούκος, Ναπολέων Κωστούλας.

 

Σας ενδιαφέρουν...

1η θέση κατέλαβε το bitLab στον τελικό της Ολυμπιάδας

Τετάρτη, 18 Ιουλίου 2018

Την 1η θέση κέρδισαν οι ομάδες του bitLab, στον τελικό της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής WRO 2018,

Επιτυχία το FLL Jr Expo στην Καλαμάτα!!!

Σάββατο, 30 Ιουνίου 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής First Lego  League Junior Expo που διοργανώθηκε από την bitLab πληροφορική σε συνεργασία με την eduACT που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών

Σάββατο, 16 Ιουνίου 2018

Η bitLab Πληροφορική διοργανώνει για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Καλαμάτα τον διαγωνισμό Έρευνας, Καινοτομίας και Ρομποτικής First Lego League Junior για παιδιά ηλικίας 6 – 9 ετών.

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!