Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής (World Robot Olympiad) συμμετέχει η ομάδα bitbot3 έπειτα από τη μεγάλη επιτυχία και την κατάκτηση της πρώτης θέσης που σημείωσε στον Τελικό Εθνικό Διαγωνισμό W.R.O. Tερματικός σταθμός είναι η Κόστα Ρίκα όπου θα ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός από τις 10 έως τις 12 Νοεμβρίου 2017.

Η bitbot3 θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην κατηγορία Ποδόσφαιρο WRO (WRO Football). Στην ελληνική αποστολή συμμετέχουν οι μαθητές Ξενοφών Πλεματιάς, Κωσταντής Καργάκος και ο Νίκος Γιαννόπουλος, προπονητής Λεωνίδας Φίλος.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στα παιδιά!!!

Ευχαριστούμε του χορηγούς μας COSMOTE και το ΙΔΡΥΜΑ ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΣΙΛΗ & ΚΑΡΜΕΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

                                             

Σας ενδιαφέρουν...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Πάμε Costa Rica!!!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών!!!

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Το bitLab είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα διεξάγει το διαγωνισμό ρομποτικής FLL Junior Expo για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για παιδιά 6 έως 9 ετών (1ης έως 4ης δημοτικού) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σάρωσαν τα βραβεία στο F.L.L. Greece!!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE GREECE που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 10, 11 και 12 Μαρτίου, οι ομάδες της bitLab - Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, bitbot1 - bitbot2 - bitbot3 ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα!