(Οκτώβριος – Μάρτιος) και τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO (Μάρτιος – Ιούλιος).

Οι ομάδες που προκρίνονται από τον Εθνικό Διαγωνισμό WRO απαρτίζουν την Ελληνική Ολυμπιακή Αποστολή που λαμβάνει μέρος στη World Robot Olympiad που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Κόστα Ρίκα!

Σε αυτή την αποστολή εισιτήριο έχουν «κλείσει» δυο ομάδες από τη Μεσσηνία και την bitLab Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης.

Στην Κατηγορία Ρομποτικού Ποδοσφαίρου στον τελικό του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Ρομποτικής WRO που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 με περισσότερες από 140 συμμετοχές απ’ όλη την Ελλάδα, με προπονητή τον Λεωνίδα Φίλο οι δυο ομάδες της bitLab κατέλαβαν τις δυο πρώτες θέσεις.

Μεγάλη επιτυχία για την bitLab Πληροφορική και Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και τους μαθητές της, που πλαισιώνουν την νικήτρια ομάδα και μάλιστα θα αποτελέσουν την μοναδική εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής του WRO που θα διεξαχθεί τον Νοέμβριο στην Costa Rica, στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Τα ονόματα των παιδιών που διακρίθηκαν είναι: Ξενοφώντας Πλεματιάς, Νίκος Γιαννόπουλος και Κωσταντής Καργάκος, Γιώργος Μπάκας, Δημήτρης Κουτσιούκος, Ναπολέων Κωστούλας.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Στην Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής η bitbot3

Τετάρτη, 08 Νοεμβρίου 2017

Λίγες ημέρες έμειναν πριν την έναρξη της Ολυμπιάδας Εκπαιδευτικής Ρομποτικής. Η bitbot3 έτοιμη για αναχώρηση!

Πάμε Costa Rica!!!

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017

Ο WRO Hellas διοργανώνει ετησίως δύο ξεχωριστούς διαγωνισμούς για όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες: τον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής

Διαγωνισμός Ρομποτικής για παιδιά 6 έως 9 ετών!!!

Κυριακή, 04 Ιουνίου 2017

Το bitLab είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι θα διεξάγει το διαγωνισμό ρομποτικής FLL Junior Expo για πρώτη φορά στην Καλαμάτα. Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου για παιδιά 6 έως 9 ετών (1ης έως 4ης δημοτικού) στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας.

Σάρωσαν τα βραβεία στο F.L.L. Greece!!!

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Σάρωσαν τα βραβεία στο διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής, Έρευνας και Καινοτομίας FIRST LEGO LEAGUE GREECE που διεξήχθει στη Θεσσαλονίκη στις 10, 11 και 12 Μαρτίου, οι ομάδες της bitLab - Πληροφορική & Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, bitbot1 - bitbot2 - bitbot3 ως οι μοναδικοί εκπρόσωποι της Μεσσηνίας ανάμεσα σε 98 ομάδες από όλη την Ελλάδα!