Θέλεις ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ Πιστοποιητικό Αγγλικών από το Ελληνικό Δημόσιο και από το ΑΣΕΠ γρήγορα και εύκολα;  Η bitLab Πληροφορική - Κέντρο Δια Βίου Μάθησης υλοποιοεί ΕΝΤΑΤΙΚΟ πρόγραμμα επανακατάρτισης και πιστοποίησης στην Αγγλική γλώσσα, σε επίπεδο Lower (B2) ή Proficiency (C2). Με συνολική διάρκεια 3 μήνες και σε απίστευτη τιμή που περιλαμβάνει, βιβλίο αγγλικών, ενισχυτική πλατφόρμα τηλεκατάρτισης, 50 ώρες διδασκαλία με πτυχιούχο καθηγητή και τα εξέταστρα του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού!

Σε ποιούς απευθύνεται;

Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνεργοι, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι και επαγγελματίες, που κατέχουν ήδη τις γνώσεις του προηγούμενου επιπέδου και τους ενδιαφέρει η απόκτηση πτυχίου ή/και η επικαιροποίηση των γνώσεων που ήδη κατέχουν στην Αγγλική γλώσσα. Η εκπαίδευση υποστηρίζεται με βιβλίο και πρόσβαση σε πλατφόρμα τηλεκατάρτισης. Ο φορέας πιστοποίησης του προγράμματος είναι ο TIE και τα ΤΡΙΜΗΝΑ, ΕΝΤΑΤΙΚΑ τμήματά μας απευθύνονται σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν γρήγορα πιστοποιητικό για διαγωνισμούς και προκηρύξεις.

Τι περιλαμβάνει

To πρόγραμμα των Δωρεάν Μαθημάτων Αγγλικών περιλαμβάνει:
  • 50 ΩΡΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ με πτυχιούχο καθηγητή
  • Πλατφόρμα τηλεκατάρτισης Αγγλικής γλώσσας
  • Βιβλίο Αγγλικών για τα επίπεδα Β1/Β2 ή C1/C2
  • Εξέταστρα για το αναγνωρισμένο πιστοποιητικο TIE

Διάρκεια προγράμματος: 3 μήνες - 4ώρες/εβδομάδα

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων κάντε κλίκ εδώ.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Επιτέλους! Επιστροφή

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης, ξεκινάμε πάλι τη δια ζώσης λειτουργία μας στις 18/05/2020. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα συνεχιστούν κανονικά καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο χώρο του κέντρου.

Επιδότηση 600€ - Voucher Επιστημόνων

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Επιδότηση 600 ευρώ

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε εξ αποστάσεως

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Μετά και την τελευταία παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έως τις 10/04/2020, μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε κανονικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

COVID-19

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός Covid-19 ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.