Τι είναι το International Diploma in IT Skills Proficiency;

Είναι το πρώτο αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο πιστοποιητικό που καλύπτει όλες τις απαιτούμενες δεξιότητες για την αναγνώρισή του από το Ελληνικό Δημόσιο. Γίνεται αποδεκτό από το ΑΣΕΠ (αποφ. Γ/34611/291206)και ταυτόχρονα καλύπτει τις απαιτήσεις του Cambridge για το επίπεδο Proficiency.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Απευθύνεται σε αυτούς που επιθυμούν να μάθουν ουσιαστικά και να αποκτήσουν ανταγωνιστικές και εξειδικευμένες γνώσεις πληροφορικής.

Είναι το μόνο πιστοποιητικό που καλύπτει τις απαιτήσεις του ΑΣΕΠ για συγκεκριμένες θέσεις εργασίας στον Δημόσιο Τομέα και ταυτόχρονακαλύπτει τις υψηλές απαιτήσεις εξειδικευμένων και προηγμένων γνώσεων πληροφορικής που απαιτούν οι σύγχρονες μεγάλες επιχειρήσεις του Ιδιωτικού Τομέα.

Σημαντική ομάδα αποδεκτών του International Diploma in IT Skills Proficiency είναι οι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου διότι η ποιότητα, το κύρος και η αναγνώριση του Cambridge και του International Diploma in IT Skills Proficiency θα αποτελέσει για αυτούς σημαντικό εφόδιο για το μέλλον.

Γενικά Χαρακτηριστικά

  • Αυτοματοποιημένες εξετάσεις (in ATES)
  • Διάρκεια εξέτασης 1 ώρα
  • Δυνατότητα για Μεμονομένες Ενότητες ή Πλήρες Πιστοποιητικό

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα Πληροφορικής κάντε κλικ εδώ.

Για νέα και περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων επισκεφτείτε bitlab.gr/εκπαίδευση.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Επιτέλους! Επιστροφή

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης, ξεκινάμε πάλι τη δια ζώσης λειτουργία μας στις 18/05/2020. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα συνεχιστούν κανονικά καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο χώρο του κέντρου.

Επιδότηση 600€ - Voucher Επιστημόνων

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Επιδότηση 600 ευρώ

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε εξ αποστάσεως

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Μετά και την τελευταία παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έως τις 10/04/2020, μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε κανονικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

COVID-19

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός Covid-19 ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.