Τι είναι το Certificate for Waiters;

Είναι πιστοποιητικό εξειδικευμένων δεξιοτήτων το οποίο έχει σκοπό να βοηθήσει τους απασχολούμενους στο χώρο του τουρισμού και της εστίασης, έναν κλάδο που έχει ιδιαίτερη ζήτηση στη χώρα μας και συγκεκριμένα αφορά ήδη εργαζομένους ή άτομα που ενδιαφέρονται να ασκήσουν το επάγγελμα του τραπεζοκόμου (σερβιτόρου).

 Σε ποιους απευθύνεται το Certificate for Waiters;

Το Certificate for Waiters απευθύνεται:

  • Σε ανέργους που ενδιαφέρονται να ασχοληθούν στον αναπτυσσόμενο τομέα του τουρισμού και της εστίασης με την ειδικότητα του τραπεζοκόμου σερβιτόρου, αποκτώντας ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.
  • Σε υφιστάμενους εργαζομένους του κλάδου οι οποίοι επιθυμούν να αναβαθμίσουν και να επικυρώσουν τις επαγγελματικές γνώσεις και δεξιότητες τους.

Πληροφορίες για τις εξετάσεις

Για να συμμετέχει ένας υποψήφιος στην εξεταστική διαδικασία οφείλει να απευθυνθεί στο πιστοποιημένο Εξεταστικό Κέντρο bitLab και να συμπληρώσει την αίτηση συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης.

Αν ο υποψήφιος κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις, τότε δεν ισχύει η προϋπόθεση παρακολούθησης μαθημάτων για τη συμμετοχή του στις εξετάσεις. Εξαίρεση αποτελούν τα επιδοτούμενα προγράμματα όπου προαπαιτείται η παρακολούθηση των σχετικών μαθημάτων για τη συμμετοχή στην εξεταστική διαδικασία της πιστοποίησης.

Για την απόκτηση του πιστοποιητικού είναι υποχρεωτική η επιτυχή συμμετοχή σε δυο φάσεις αξιολόγησης, τη θεωρητική και πρακτική εξέταση.

Εξεταζόμενες ενότητες:

To Certificate for Waiters, περιλαμβάνει τα εξής γνωστικά αντικείμενα:

  • Οργάνωση Τεχνική εστιατορικών μονάδων
  • Εξοπλισμό, Οργάνωση εστιατορίου
  • Προώθηση των πωλήσεων
  • Διαχείριση Μηχανογράφηση
  • Τρόποι Τεχνικές σερβιρίσματος
  • Γεύματα Υγιεινή και Ασφάλεια

Οι παραπάνω υποενοτητες εξετάζονται σε θεωρητικό και πρακτικά επίπεδο.

Για να ενημερωθείτε για περισσότερα προγράμματα Τουρισμού Εστίασης και Ψυχαγωγίας κάντε κλικ εδώ.

Για νέα και περισσότερα προγράμματα άλλων ειδικοτήτων επισκεφτείτε bitlab.gr/εκπαίδευση.

 

Σας ενδιαφέρουν...

Επιτέλους! Επιστροφή

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης, ξεκινάμε πάλι τη δια ζώσης λειτουργία μας στις 18/05/2020. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα συνεχιστούν κανονικά καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο χώρο του κέντρου.

Επιδότηση 600€ - Voucher Επιστημόνων

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Επιδότηση 600 ευρώ

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε εξ αποστάσεως

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Μετά και την τελευταία παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έως τις 10/04/2020, μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε κανονικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

COVID-19

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός Covid-19 ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.