Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος διαγωνισμός εκπαιδευτικής ρομποτικής First Lego  League Junior Expo που διοργανώθηκε από την bitLab πληροφορική σε συνεργασία με την eduACT που διεξήχθη στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Τα παιδιά που έλαβαν μέρος εντυπωσίασαν τους κριτές με την παρουσίασή τους, τις δημιουργίες τους καθώς και το ομαδικό τους πνεύμα.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε και η καθιερωμένη ετήσια έκθεση ρομποτικής του bitLab από τα μεγαλύτερα παιδιά της σχολής. Φέτος γνωρίσαμε ακόμη πιο συναρπαστικά ρομπότ όπως το ρομπότ που κατέκτησε το Πανελλήνιο ρεκόρ πόντων στο First Lego League, τον T-Rex, το ρομποτικό τηλέγραφο, τον σκορπιό, το RoboCar, το GBC, τα ρομπότ που παίζουν ποδόσφαιρο και διακρίθηκαν στην παγκόσμια Ολυμπιάδα ρομποτικής στην Κόστα Ρίκα.

Ευχαριστούμε όλους τους γονείς των παιδιών και τους εθελοντές που μας βοήθησαν στην διεκπεραίωση της διαδικασίας του διαγωνισμού.

Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

    Tselios Catering

    ΔΙΟΣ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

    Fairyland Playground and Food

    Ακαδημία Χορού Απόλλων & Άρτεμις

    Κατσίρης Travel

Και τους χορηγούς επικοινωνίας:

    Έμφασις

    Θάρρος

    Time fm

    Life fm 88

    Μεσόγειος

    Flash της Μεσσηνίας

 

Σας ενδιαφέρουν...

Επιτέλους! Επιστροφή

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020

Κατόπιν σχετικής υπουργικής απόφασης, ξεκινάμε πάλι τη δια ζώσης λειτουργία μας στις 18/05/2020. Τα μαθήματα εξ αποστάσεως θα συνεχιστούν κανονικά καθώς θα υπάρχει και η δυνατότητα φυσικής παρουσίας στο χώρο του κέντρου.

Επιδότηση 600€ - Voucher Επιστημόνων

Κυριακή, 05 Απριλίου 2020

Επιδότηση 600 ευρώ

Μένουμε σπίτι και συνεχίζουμε εξ αποστάσεως

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Μετά και την τελευταία παράταση της αναστολής λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων έως τις 10/04/2020, μένουμε σπίτι αλλά συνεχίζουμε κανονικά με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση!

COVID-19

Δευτέρα, 09 Μαρτίου 2020

Ο νέος κορωνοϊός Covid-19 ανιχνεύθηκε πρώτη φορά το Δεκέμβριο του 2019 στην περιοχή Γιουχάν της Κίνας και αποτελεί ένα νέο στέλεχος κορωνοϊού που μέχρι τότε δεν είχε απομονωθεί στον άνθρωπο.